Verksamhet

Verksamheten på Stall Österlund har sedan många år handlat om utbildning av hästar och ryttare. I början var det mest fälttävlan men nu är det uteslutande banhoppning.

Utbildning

De senare åren har handlat allt mer om utbildning av hingstar men givetvis är både ston och valacker välkomna. Grundpris för en inackordering är 9500kr/mån + moms.

Träning

Vill du vara med och träna för Magnus så är det grupper på onsdagar ojämna veckor och torsdagar jämna veckor på Björkelund. Magnus åker även iväg och håller träningar om så skulle önskas. Kontaktperson i Högsby Jennifer Wisfelt 0735295556. Kontaktperson i Vänersborg Stall Persson 0701769809.

Önskar du träna privat, ring då Magnus 0705-727215
Behöver hjälp med löshoppning eller visning för hand inför 3-års test?


Övriga önskemål om clinics, hingstvisningar eller träning, ring oss så ska vi göra allt vi kan!

Hingstar

Har du en oslipad diamant hemma i stallet som du är nyfiken på om den kan vara ett hingstämne för framtiden. Låt då Magnus få göra en bedömning. Se sidan Hingstar för att se vilka hingstar Magnus tagit fram genom åren.

Försäljning & Förmedling

Stall Österlund bedriver uppfödning i mindre skala och har därför alltid några unghästar på tillväxt. Det finns även importerade unghästar med spännande internationella stammar då det är ett av Magnus special intressen. Flertalet har sålts på SSHS auktion.