Verksamhet

Verksamheten på stall Österlund har sedan många år handlat om utbildning av hästar och ryttare. I början var det mest fälttävlan men nu är det uteslutande banhoppning.

Utbildning

De senare åren har handlat allt mer om utbildning av hingstar men givetvis är både ston och valacker välkomna. Grundpris för en inackordering är 8700kr/mån + moms.

Träning

Vill du vara med och träna för Magnus i någon av grupperna på tisdagarna, häst eller ponny, ung eller gammal spelar ingen roll. Kontakta då Elin Göransdotter 076-855104 som ansvarar för gruppindelningen. Kontaktperson i Åtvidaberg, Katrine Holmgren 0706-384525. Kontaktperson i Oskarshamn, Paula Stahre 0706-939079. Kontaktperson i Södertälje, Helena Barth 073-5200495.

Magnus-373

Önskar du träna privat, ring då Magnus 0705-727215
Behöver hjälp med löshoppning eller visning för hand inför 3-års test?
mö5
Övriga önskemål om cliniqs, hingstvisningar eller träning, ring oss så ska vi göra allt vi kan!

Hingstar

mö2Har du en oslipad diamant hemma i stallet som du är nyfiken på om den kan vara ett hingstämne för framtiden. Låt då Magnus få göra en bedömning. Se sidan Hingstar för att se vilka hingstar Magnus tagit fram genom åren.

Försäljning & Förmedling

Stall Österlund bedriver uppfödning i mindre skala och har därför alltid några unghästar på tillväxt. Det finns även importerade unghästar med spännande internationella stammar då det är ett av Magnus special intressen. Flertalet har sålts på SSHS auktion.

Stall Österlund samarbetar med Måsel AB med förmedling av hästar.